Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση


Η αγαπημένη σας γεύση σε κανελόνια ακόμα πιο τυρένια!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Σε κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Σοτάρουμε για περίπου 5 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το θυμάρι, το σκόρδο, το κρεμμύδι και το σπανάκι. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε μέχρι να μαραθεί το σπανάκι. 

    Στη συνέχεια αποσύρουμε από τη φωτιά, αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και αφαιρούμε την περιττή υγρασία. Προσθέτουμε το μισό πεκορίνο και το ¼ της σάλτσας τυριών, ανακατεύουμε και γεμίζουμε τα κανελόνια. Τα τοποθετούμε σε ταψί, καλύπτουμε με την υπόλοιπη σάλτσα τυριών και το υπόλοιπο πεκορίνο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά. 
    Σερβίρουμε ζεστά.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού