Menu

Συστατικά

+

Για το μοσχάρι


Το μπρεζάρισμα είναι ένα βασικός & πολύ ξεχωριστός τρόπος ψησίματος που δηλώνει το σιγανό μαγείρεμα του κρέατος. Δοκιμάστε αυτή την ξεχωριστή συνταγή με μοσχάρι μπρεζέ !

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το μοσχάρι

    Καθαρίζουμε και φορμάρουμε το κρέας με την βοήθεια σπάγκου. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας και από τις δύο πλευρές , στη συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά και τα αφήνουμε λίγο μέχρι να μαραθούν. Σβήνουμε με το κρασί, καρυκεύουμε και προσθέτουμε την ντεμι και το ζωμό. Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση και ψήνουμε στο φούρνο στους 160 για 2 ώρες σχεδόν. Όταν το κρέας είναι έτοιμο το βγάζουμε και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10-15 λεπτά και στη συνέχεια δένουμε τη σάλτα με την βοήθεια κρύου βουτύρου. Κόβουμε και σερβίρουμε .
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού