Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

Για το Σερβίρισμα

  • Σιδηρόδρομος

Εντυπωσιακή πρόταση με μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο, χειμωνιάτικα αρώματα σε γλυκιές αλλά και πικάντικες γεύσεις Χριστουγέννων!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Καθαρίζουμε και κρατάμε στην άκρη το κρέας. Χρησιμοποιούμε 5-6 παϊδάκια. 
    Σε τηγάνι προσθέτουμε το μέλι, το βούτυρο και τα μπαχαρικά μαζί με το κρεμμύδι και το τζίντζερ, ζεσταίνουμε μέχρι να πάρουμε ένα γαλάκτωμα.
    Στη συνέχεια καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι το κρέας μας και περνάμε με το μισό γαλάκτωμα, κλείνουμε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα και 30 λεπτά.
    Μετά το πέρας του χρόνου ανοίγουμε και ξαναπερνάμε με το άλλο μισό του γαλακτώματος, προσθέτουμε την ντεμι γλας και ψήνουμε για άλλη μισή ώρα. Αφήνουμε το κρέας να ξεκουραστεί.
  2. Για τη Σάλτσα

    Παίρνουμε όλα τα υγρά που έχουν μείνει στο ταψί, τα περνάμε από εταμίν, τα κατεβάζουμε και τέλος τα δένουμε με βούτυρο. 
  3. Για το Σερβίρισμα

    Κόβουμε το κάθε παϊδάκι και σερβίρουμε με πατάτες φούρνου, χόρτα περασμένα από τη σχάρα και γλασαρισμένη σάλτσα.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού