Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

Για τη σάλτσα πιπεριάς


Αγαπημένο ορεκτικό που θα προκαλέσει συζητήσεις γύρω από την τολμηρή σύστασή του!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Πλένουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε λεπτές φέτες, αλατίζουμε ελαφρώς και τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Κόβουμε το απάκι σε κομμάτια και το σοτάρουμε ελαφρώς σε ένα τηγάνι. Ετοιμάζουμε τον πουρέ της Knorrκαι σε συνέχεια προσθέτουμε το απάκι, την τριμμένη γραβιέρα και λίγη πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μικρό καρεδάκι. Βάζουμε τη γέμιση σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και ξεκινάμε να βάζουμε στην άκρη της μελιτζάνας. Ρολάρουμε τη μελιτζάνα και τη βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει η γέμιση. Ετοιμάζουμε τρία σκεύη για να βάλουμε τα υλικά για το πανάρισμα. Χτυπημένο αβγό, αλεύρι και μείγμα Panko. Ξεκινάμε το πανάρισμα με την εξής σειρά. Πρώτα από το αλεύρι, σε συνέχεια το αβγό και τέλος το Panko(για πιο χονδρό πανάρισμα μπορούμε να το κάνουμε δύο φορές). Τηγανίζουμε τα μπουρεκάκια για να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα και τραγανή επιφάνεια.
  2. Για τη σάλτσα πιπεριάς

    Κόβουμε τις πιπεριές σε κομμάτια όπως και το κρεμμύδι. Τα σοτάρουμε σε τηγάνι και σβήνουμε με λευκό κρασί. Συνεχίζουμε με τη σάλτσα τομάτας και προσθέτουμε τον πουρέ από σκόρδο της Knorr. Βράζουμε για 10 λεπτά και αφήνουμε τη σάλτσα να γλασάρει. Διορθώνουμε με αλάτι και πιπέρι στο τέλος.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού