Menu

Συστατικά

+

Για τη μαρινάδα

Εκτέλεση

  • Πατάτες baby 500.0 γρ
  • Βούτυρο 150.0 γρ

Το όνειρο όσων αγαπούν τα ψητά κρέατα! Μια μεγάλη μπριζόλα, καλοψημένη με υπέροχα καρυκευμένες πατάτες για συνοδεία!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη μαρινάδα

    Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα. Περιχύνουμε την μπριζόλα με τη μαρινάδα και στη συνέχεια την τοποθετούμε στο ψυγείο για μία ώρα ώστε να τραβήξει.
  2. Εκτέλεση

    Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Μόλις έχουν βράσει καλά τις τοποθετούμε σε ένα ταψί και με ένα πιρούνι τις σπάμε ομοιόμορφα. Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και το αρωματίζουμε με σκόρδο και θυμάρι και το περιχύνουμε στις πατάτες. Ψήνουμε στο φούρνο στους 190° για 15 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανές. Κόβουμε την μπριζόλα και σερβίρουμε με τις σπαστές πατάτες.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού