Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Στήθος κοτόπουλο 2.0 τεμ.
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125.0 γρ
  • Πάνκο 50.0 γρ
  • Μούσλι 50.0 γρ
  • Παρμεζάνα 30.0 γρ
  • Ελαιόλαδο 10.0 ml
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 5.0 γρ
  • Καπνιστή πάπρικα 5.0 γρ
  • Αυγά 3.0 τεμ.

Για τη σαλάτα


Μια σαλάτα πλούσια σε χρώμα και γεύση που δικαιωματικά έχει μια θέση στο μενού σας!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Καρυκεύουμε το στήθος κοτόπουλο με Knorr Aromat Κλασικό,Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο, πάπρικα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Αναμειγνύουμε το πάνκο με την παρμεζάνα και το μούσλι. Πανάρουμε το κοτόπουλο με τη γνωστή διαδικασία, και το ψήνουμε (αφού πρώτα το έχουμε ραντίσει με ελαιόλαδο) για 20’ με 25΄ (πρέπει να έχουμε 75°C στην καρδιά του φιλέτου). Μπορούμε να το τηγανίσουμε και σε φριτέζα. 
  2. Για τη σαλάτα

    Αναμειγνύουμε τα φυλλώματα με τα τοματίνια, το μισό κρεμμύδι και το μισό Hellmann’s Fine Herbs-Chives Dressing. Τελειώνουμε με το πανέ κοτόπουλο και το υπόλοιπο Hellmann’s Fine Herbs-Chives Dressing.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού