Menu

Συστατικά

+

Για τις Γαρίδες και τις Πατάτες

  • Πατάτες 250.0 γρ
  • Γαρίδες Νο3 250.0 γρ
  • Κρεμμυδάκι φρέσκο (κομμένο σε μεγάλα κομμάτια) 4.0 τεμ.
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Ελαιόλαδο 30.0 γρ
  • Κάρυ σε σκόνη 6.0 γρ

Ένα πιάτο γεμάτο ένταση και αρώματα! Γαρίδες και πατάτες σε έναν αρμονικό συνδυασμό υφής και γεύσης.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τις Γαρίδες και τις Πατάτες

    Καθαρίζουμε τις πατάτες πολύ καλά με ένα σφουγγάρι, τις κόβουμε σε μικρό καρέ και μπλανσάρουμε σε αλατισμένο νερό.Στη συνέχεια, τις σοτάρουμε σε ελαιόλαδο, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα και προσθέτουμε το λευκό μέρος από τα κρεμμύδια, το οποίο το έχουμε ψιλοκόψει. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγο, τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.

    Σοτάρουμε τις γαρίδες, αφού πρώτα τις έχουμε καθαρίσει σχολαστικά και έχουμε κρατήσει μόνο τον κορμό τους, προσθέτουμε το κάρυ και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
    Στο τέλος, προσθέτουμε τις πατάτες στις γαρίδες και τελειώνουμε σε ένα λεπτό.

    Γαρνίρουμε το πιάτο μας με το πράσινο μέρος από τα κρεμμύδια το οποίο το έχουμε ψιλοκόψει.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού