Menu

Συστατικά

+

Για την Άλμη

  • Νερό 3.0 ml
  • Αλάτι 200.0 γρ
  • Ζάχαρη κρυσταλλική 100.0 γρ

Εκτέλεση

Για τη Γέμιση

Για τη Σάλτσα


Εκλεπτυσμένος συνδυασμός γεύσεων σε ένα ρολό γαλοπούλας σκέτη έμπνευση!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για την Άλμη

    Αναμειγνύουμε τα υλικά στο νερό και δίνουμε μια βράση μέχρι να διαλυθούν, αφήνουμε να κρυώσει.
  2. Εκτέλεση

    Στη συνέχεια τοποθετούμε τη γαλοπούλα στην άλμη και διατηρούμε στο ψυγείο για 4-6 ώρες. 
  3. Για τη Γέμιση

    Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το πράσο. Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι μέχρι να ιδρώσει, προσθέτουμε το πράσο και το φρέσκο κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε το σπανάκι το σκόρδο και το ζωμό, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αφήνουμε να γλασάρει. Μόλις κρυώσει η φάρσα μας, προσθέτουμε και τα τυριά.
  4. Για τη Σάλτσα

    Ιδρώνουμε το σκόρδο, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τη ντέμι γκλας κι αφήνουμε τη σάλτσα μας να γλασάρει. Τέλος, προσθέτουμε τα μυρωδικά μας ψιλοκομμένα και δένουμε με το κρύο βούτυρο. 
  5. Για τη Σύνθεση

    Στρώνουμε σε λαδόκολλα τις φέτες του μπέικον και πάνω σε αυτές στρώνουμε το ανοιχτό φιλέτο γαλοπούλας, γεμίζουμε με τη φάρσα και ρολάρουμε. Δένουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα. Ανοίγουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 10-15 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το μπέικον.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού