Menu

Συστατικά

+

Για το χοιρινό

Για το ratatouille


Ζουμερό ψαρονέφρι με άρωμα καλοκαιριού για να εντυπωσιάσεις τους πελάτες σου!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το χοιρινό

    Κόβουμε το χοιρινό σε δύο ίσα κομμάτια. Μαρινάρουμε το ψαρονέφρι με το σκόρδο και το θυμάρι. Στη συνέχεια, κλείνουμε σε σακούλα βάκουμ μαζί με ελαιόλαδο και βούτυρο, μαγειρεύουμε σε ρόνερ στους 65° για 55 λεπτά, παγώνουμε σε μπάνιο αμέσως και διατηρούμε στο ψυγείο.

  2. Για το ratatouille

    Σοτάρουμε σε κατσαρόλα το κρεμμύδι μέχρι να καραμελώσει κι έπειτα προσθέτουμε τα λαχανικά κομμένα σε καρέ, την τομάτα και τελειώνουμε με το ζωμό, τα μυρωδικά, σκόρδο και θυμάρι και μαγειρεύουμε μέχρι να γλασάρει η σάλτσα μας.
  3. Για το στήσιμο του πιάτου

    Περνάμε το ψαρονέφρι από προθερμασμένο τηγάνι μέχρι να πάρει από όλες τις πλευρές ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Τέλος, το κόβουμε και το σερβίρουμε με το ratatouille και τη σάλτσα του.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού