Menu

Συστατικά

+

Για το Ψαρονέφρι & τη Σάλτσα


Το σύκο πάει παντού και σίγουρα δίνει τον απαραίτητο γλυκό τόνο και την απαλή, βελούδινη υφή σε κάθε σάλτσα!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το Ψαρονέφρι & τη Σάλτσα

    Καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και στη συνέχεια ρολάρουμε το χοιρινό στα φύλλα του θυμαριού. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι με το σκόρδο και στη συνέχεια περνάμε και το χοιρινό Προσθέτουμε το μισό βούτυρο και αρωζάρουμε, προσθέτουμε τα σύκα κομμένα σε τέταρτα και σβήνουμε με το κρασί. Σκεπάζουμε με λαδόκολλα και ψήνουμε στο φούρνο για 10-15 λεπτά.. Στη συνέχεια ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε για αλλα 20 λεπτά.. Ξεκουράζουμε το χοιρινό για 10 λεπτά. Προσθέτουμε στη σάλτσα το υπόλοιπο βούτυρο, το ζωμό και αφήνουμε τη σάλτσα να γλασάρει.Κόβουμε σε φέτες γαρνίρουμε με γαρνιτούρα της αρεσκείας μας και ολοκληρώνουμε με την σάλτσα μας.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού