Menu

Συστατικά

+

Για τη Μπριζόλα

  • Σπαλομπριζόλα 1,2 κιλά 10.0 τεμ.

Για τη Σως Πράσινου Πιπεριού

Για τα Λαχανικά

  • Ματσάκι καρότα 1.0 τεμ.
  • Παντζάρια chioggia 5.0 τεμ.
  • Παντζάρια κίτρινα 3.0 τεμ.
  • Kόκκινα κρεμμύδια 10.0 τεμ.
  • Κρεμμύδια λευκά 10.0 τεμ.
  • Φύλλα από κίτρινο παντζάρι 10.0 τεμ.

Η σάλτσα πράσινου πιπεριού είναι μια λαχταριστή, κρεμώδης, έντονη και αρωματική πιπεράτη σάλτσα που συνοδεύει ιδανικά το φιλέτο μοσχαριού. Ανακάλυψέ την!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη Μπριζόλα

    Κόβουμε το κρέας σε πέντε χοντρές φέτες και το ψήνουμε για όσο χρόνο θέλουμε. Αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να ξεκουραστεί.
  2. Για τη Σως Πράσινου Πιπεριού

    Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι και σπάμε απαλά το πιπέρι για πιο δυνατή γεύση και σβήνουμε με κόκκινο κρασί, αφήνοντας το να εξατμιστεί έως ότου μείνει το 1/3.
    Προσθέτουμε τη σάλτσα Ντέμι Γκλας και τα φρέσκα μυρωδικά. Σιγοβράζουμε για 2 λεπτά και ολοκληρώνουμε τη σάλτσα με βούτυρο.
  3. Για τα Λαχανικά

    Βράζουμε τα παντζάρια, τα ξεφλουδίζουμε, τα κόβουμε σε κομμάτια και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 175°C. Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κρεμμύδια και τα ψήνουμε μαζί με τα παντζάρια. Καθαρίζουμε και βράζουμε τα παντζαρόφυλλα.
  4. Για το Σερβίρισμα

    Σερβίρουμε τα λαχανικά σε ζεστό πιάτο, κόβουμε το κρέας και το τοποθετούμε στο κέντρο. Τελειώνουμε τη σάλτσα και την περιχύνουμε πάνω από το μισό κρέας.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού