Menu

02:32

1. Διατροφικές Προτιμήσεις - Μέρος 1

Σε αυτό το video, θα μάθεις για ποιο λόγο η κουζίνα σου θα πρέπει να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει διαφορετικές διατροφικές προτιμήσεις. Ο Ben Tish και άλλοι εξειδικευμένοι Chefs μας μαθαίνουν τις διαφορές μεταξύ γαλακτο-χορτοφαγικών, ωο-χορτοφαγικών και ιχθυοχορτοφαγικών διατροφών για να γνωρίζουμε τι πρέπει να προσέχουμε.

03:22

2. Διατροφικές Προτιμήσεις - Μέρος 2

Ανακάλυψε τι τρώνε οι vegan, όπως επίσης και εναλλακτικές vegan τροφές που αντικαθιστούν το κρέας. Οι Chefs Chantelle Nicholson και Audrey Crone μοιράζονται συμβουλές για το πώς τα πιάτα φυτικής προέλευσης στο μενού μπορούν να προσελκύσουν νέες επιχειρήσεις. Θα μάθεις επίσης τι σημαίνει η έννοια "flexitarian" και σε τι διαφέρει από την παραδοσιακή χορτοφαγία.

04:42

3. Αντιμετωπίζοντας τις Διατροφικές Απαιτήσεις

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψη κατά τη δημιουργία ενός μενού με βάση τα φυτικά συστατικά ή την επιλογή τροφών φιλικών προς τις αλλεργίες. Ο Head Chef Chef Pip Lacey και άλλοι επαγγελματίες Chefs μοιράζονται τις συμβουλές τους σχετικά με το πώς να βεβαιωθείς ότι ικανοποιείς τις ανάγκες όσων έχουν διατροφικές προτιμήσεις. Εξηγούν επίσης, πώς μπορείς να περιγράψεις και να προωθήσεις τις συνταγές με βάση τα φυτικά συστατικά με τον πιο ελκυστικό τρόπο συμπεριλαμβανομένου του πώς να τα επισημάνεις στο μενού σου.

04:22

4. Αλλεργιογόνα και Δυσανεξία

Οι πελάτες περιμένουν από όσους εργάζονται σε εστιατόρια με μενού σχετικό με αλλεργίες να έχουν πλήρη επίγνωση του φαγητού που σερβίρουν. Αυτό το video παρουσιάζει τις βασικές διαφορές μεταξύ αλλεργίας και δυσανεξίας - και γιατί η μία είναι πιο επικίνδυνη. Μάθε περισσότερα για τις αλλεργίες και εφάρμοσε τις διαδικασίες που εγγυώνται ότι δεν υπάρχει διασταυρούμενη μόλυνση.

Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού