Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Μείγμα για την παραγωγή επιδορπίων.
Ομοιόμορφη κυψέλωση Διατηρείται ανέπαφη στη συντήρηση για 2 ημέρες. Χρησιμοποιείται και στον στολισμό της τούρτας. Δυνατή γεύση.Χτυπάμε τη μους φράουλας για 4’ στη γρήγορη ταχύτητα και στη συνέχεια ενσωματώνουμε το Cream Cheese και ανακατεύουμε για ακόμα 1’.
Λιώνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε με το τριμμένο μπισκότο.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.