Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Καβουρδίζουμε τα φουντούκια και το αμύγδαλο φιλέ. Τα θρυμματίζουμε και προσθέτουμε την πραλίνα, τη φεγιεντίνη, το βούτυρο λιωμένο και τη σοκολάτα γάλακτος λιωμένη. Ανακατεύαμε πολύ καλά και φορμάρουμε στις ειδικές φόρμες.
Αναμειγνύουμε τη Μους φράουλας με το νερό και χτυπάμε για 5’ στην 3 ταχύτητα του μίξερ. Στη συνέχεια φορμάρουμε στα ημισφαίρια και καταψύχουμε.
Βράζουμε τη ζάχαρη, τη γλυκόζη και το νερό μέχρι η θερμοκρασία να πάει στους 103°C. Στη συνέχεια αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζελατίνη, αφού προηγουμένως την έχουμε μουλιάσει στο νερό. Ταυτόχρονα, ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα. Στη συνέχεια κάνουμε γαλακτοματοποίηση με τη λευκή σοκολάτα.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.