Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε σταδιακά τα αβγά και στο τέλος την πούδρα και το αλεύρι.
Τέλος, αφήνουμε για 1 ώρα περίπου στο ψυγείο, ώστε να κρυώσει.
Αναμειγνύουμε τη Μους σοκολάτας με το νερό και χτυπάμε για 5’ στην 3 ταχύτητα του μίξερ.
Φτιάχνουμε μια καραμέλα με τη ζάχαρη και τα 210 γρ. γλυκόζης.
Ζεσταίνουμε ξεχωριστά την κρέμα, το γάλα και την υπόλοιπη γλυκόζη και προσθέτουμε στη σκούρα καραμέλα. Ανακατεύουμε και βάζουμε το βούτυρο, ενώ φροντίζουμε ώστε το μείγμα να πάει στους 105°C.
Μόλις το μείγμα είναι έτοιμο κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το αλάτι και χτυπάμε με το μπίμερ.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.