Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Μείγμα για την παραγωγή επιδορπίων.
Κόβεται σε φέτα. Έχει ιδανική ελαστικότητα. Εντυπωσιακή γυαλιστερή όψη.Βράζουμε το γάλα, την κρέμα και τη ζάχαρη σε μεγάλο σκεύος για 3’. Έπειτα προσθέτουμε την Crème Caramel-Crème Brûlée και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί καλά. Στη συνέχεια αδειάζουμε σε φόρμα και τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε την επιφάνεια της Crème Brûlée με μαύρη ζάχαρη δημιουργώντας μια λεπτή κρούστα. Στη συνέχεια καίμε τη ζάχαρη με φλόγιστρο μέχρι να δημιουργηθεί μία σκούρα καραμέλα. Τέλος, περιμένουμε 2’ ώστε να σταθεροποιηθεί η καραμέλα και να δημιουργηθεί μια τραγανή κρούστα.
Μπορούμε να βάλουμε κόκκινα φρούτα εποχής από πάνω, αντί να κάψουμε τη ζάχαρη
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.