Υλικά
- 1000 γρ. Crème Caramel - Crème Brûlée
- 5000 γρ. κρύο γάλα
- 5000 γρ. κρέμα
- Μαύρη ζάχαρη
Carte D' Or Buffet Μείγμα για Crème Caramel - Crème Brûlée 10 kg
Μείγμα για την παραγωγή επιδορπίων.
Κόβεται σε φέτα. Έχει ιδανική ελαστικότητα. Εντυπωσιακή γυαλιστερή όψη.
0
Κιβώτιο 1 x 10 kg € 45,36
Εκτέλεση
Βράζουμε το γάλα, την κρέμα και τη ζάχαρη σε μεγάλο σκεύος για 3’. Έπειτα προσθέτουμε την Crème Caramel-Crème Brûlée και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί καλά. Στη συνέχεια αδειάζουμε σε φόρμα και τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Σερβίρισμα
Πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε την επιφάνεια της Crème Brûlée με μαύρη ζάχαρη δημιουργώντας μια λεπτή κρούστα. Στη συνέχεια καίμε τη ζάχαρη με φλόγιστρο μέχρι να δημιουργηθεί μία σκούρα καραμέλα. Τέλος, περιμένουμε 2’ ώστε να σταθεροποιηθεί η καραμέλα και να δημιουργηθεί μια τραγανή κρούστα.
Tip
Μπορούμε να βάλουμε κόκκινα φρούτα εποχής από πάνω, αντί να κάψουμε τη ζάχαρη
Σχετικές Συνταγές
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις
Έχεις ήδη λογαριασμό;
Συνδέσου εδώ