Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Μείγμα για την παραγωγή επιδορπίων.
Κόβεται σε φέτα. Έχει ιδανική ελαστικότητα. Εντυπωσιακή γυαλιστερή όψη.Πρώτα βράζουμε το γάλα για 3’. Μεταφέρουμε σε ευρύχωρο σκεύος και ρίχνουμε την Crème Caramel-Crème Brûlée. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί καλά. Έπειτα, παίρνουμε μία άδεια φόρμα και αδειάζουμε την Crème Caramel που ετοιμάσαμε. Τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο τουλάχιστον για 4 ώρες. Τέλος γαρνίρουμε με σιρόπι Caramel Toffee.
Εναλλακτικά μπορούμε να γαρνίρουμε με το Carte D’Or σιρόπι φουντούκι.
Το σιρόπι καραμέλα toffee κάνει τα γλυκά σας πιο νόστιμα! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σιρόπι σε γλυκά, παγωτά και ροφήματα καθώς και ως γέμιση σε κέικ και γλυκά.
Το σιρόπι καραμέλα toffee κάνει τα γλυκά σας πιο νόστιμα! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σιρόπι σε γλυκά, παγωτά και ροφήματα καθώς και ως γέμιση σε κέικ και γλυκά.Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.