Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Μείγμα για την παραγωγή επιδορπίων. Κρύα ιταλική κρέμα, σερβίρεται με σάλτσα φρούτων ή σιρόπι καραμέλας.
Δεν επηρεάζεται από την προσθήκη υλικών. Φινετσάτη γεύση αυθεντικής συνταγής. Άρωμα, ελαστικότητα, σταθερότητα.Στην αρχή βράζουμε το γάλα και στη συνέχεια προσθέτουμε την Panna Cotta εκτός φωτιάς. Τέλος, ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας για να λιώσουν μέσα στο καυτό μείγμα.
Δεν βράζουμε μαζί από την αρχή την Panna Cotta με το γάλα, ώστε να μην κολλήσει στο σκεύος
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.