Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Με Παντεσπάνι και Crème Patisserie Carte D’Or Buffet
Για τα κοκ ρίχνουμε όλα μας τα υλικά στον κάδο ενός μίξερ και χτυπάμε για 2’ στη μεσαία ταχύτητα και συνεχίζουμε για ακόμα 6’ στην τρίτη. Τέλος, ψήνουμε στους 180°C για 10’ περίπου.
Για την κρέμα χτυπάμε την Crème Patisserie μαζί με το νερό στον κάδο ενός μίξερ με το σύρμα για 1’ στην πρώτη ταχύτητα. Έπειτα ανεβάζουμε στη γρήγορη ταχύτητα και συνεχίζουμε το χτύπημα για ακόμα 4’. Την παραπάνω κρέμα την αφρατεύουμε με 1000 γρ. φυτική και 500 γρ. ζωική κρέμα που έχουμε φροντίσει να χτυπήσουμε μέχρι να αποκτήσουν σταθερή υφή.
Tο νερό πρέπει να είναι πολύ παγωμένο. Για το σιρόπι υπολογίζουμε αναλογία 1 προς 1 σε νερό και ζάχαρη και βράζουμε.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.