Υλικά για το πάνκεϊκ
- 1000 γρ. μείγμα για Πάνκεϊκ / Βάφλα Carte D’Or Buffet
- 900 γρ. νερό
Υλικά για το σάντουιτς
- 30 γρ. mozzarella
- Προσούτο
- Καπνιστό ζαμπόν
- Γαλοπούλα
- Ντοματίνια
- Μαρούλι
- Hellmann’s Μαγιονέζα Real
Carte D' Or Μείγμα για Πανκέικ / Βάφλα 2Kg
Ένα μείγμα – 2 παρασκευές. Ισορροπημένη γεύση για αλμυρές και γλυκές παρασκευές
Ένα μείγμα – 2 παρασκευές Δεν χρειάζεται προσθήκη βουτύρου Ισορροπημένη γεύση για αλμυρές και γλυκές παρασκευές
0
0
€ 8,36
Κιβώτιο 6 x 2 Kg € 48,12
Εκτέλεση
Απλώνουμε το τυρί πάνω στην επιφάνεια του πάνκεϊκ και το βάζουμε για λίγο στον φούρνο μέχρι να λιώσει ελαφρώς. Έπειτα, προσθέτουμε το μαρούλι, τα αλλαντικά, τα ντοματίνια κομμένα σε τέταρτα και τέλος γαρνίρουμε με τη μαγιονέζα.
Tip: Εναλλακτικά αντί για mozzarella μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το τυρί της αρεσκείας μας
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις
Έχεις ήδη λογαριασμό;
Συνδέσου εδώ