Υλικά για την κρέπα
- 1000 γρ. μείγμα για Κρέπα Carte D’Or Buffet
- 1600 γρ. νερό
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το μείγμα με το νερό μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως. Στη συνέχεια το περνάμε από σινουά, ώστε να μην παραμείνουν καθόλου σβόλοι στο μείγμα και ψήνουμε τις κρέπες στο τηγάνι ή σε κρεπιέρα.
Υλικά για τα χόρτα
- 500 γρ. σέσκουλα
- 500 γρ. λάπαθα
- 800 γρ. σπανάκι
- 100 γρ. κρεμμύδι ξερό
- 50 γρ. πράσο
- 50 γρ. κρεμμύδι φρέσκο
- 150 γρ. ντοματίνια
- 200 γρ. μανιτάρια
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- Λευκό κρασί (για σβήσιμο)
- Ζωμός κότας Knorr 123
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Έπειτα ρίχνουμε τα χόρτα, σβήνουμε με λευκό κρασί και καρυκεύουμε. Προσθέτουμε τον ζωμό κότας και αφήνουμε να γλασάρει. Λίγο πριν γλασάρει εντελώς, προσθέτουμε τα ντοματίνια.
Υλικά για το απάκι
- 1000 γρ. απάκι
- 3 φρέσκα κρεμμύδια
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- Λευκό κρασί
- Hellmann's Vegan 2,5 kg
Εκτέλεση
Κόβουμε το απάκι ζουλιέν και ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο, σοτάρουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμε το απάκι, σβήνουμε με κρασί, καρυκεύουμε με το αλατοπίπερο και αφήνουμε να γλασάρουν.
Για το στήσιμο
Σε ένα τσέρκι φορμάρουμε την κρέπα ώστε να πάρει το επιθυμητό σχήμα τοποθετώντας τη στον φούρνο στους 200°C για 1’-2’. Έπειτα προσθέτουμε το απάκι με τα χόρτα και αφαιρούμε το τσέρκι. Τέλος, γαρνίρουμε με Hellmann's Vegan.
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις