Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Υλικά για την κρέπα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το μείγμα με το νερό μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως. Στη συνέχεια το περνάμε από σινουά, ώστε να μην παραμείνουν καθόλου σβόλοι στο μείγμα και ψήνουμε τις κρέπες στο τηγάνι ή σε κρεπιέρα.
Υλικά για τα χόρτα
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Έπειτα ρίχνουμε τα χόρτα, σβήνουμε με λευκό κρασί και καρυκεύουμε. Προσθέτουμε τον ζωμό κότας και αφήνουμε να γλασάρει. Λίγο πριν γλασάρει εντελώς, προσθέτουμε τα ντοματίνια.
Υλικά για το απάκι
Εκτέλεση
Κόβουμε το απάκι ζουλιέν και ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο, σοτάρουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμε το απάκι, σβήνουμε με κρασί, καρυκεύουμε με το αλατοπίπερο και αφήνουμε να γλασάρουν.
Για το στήσιμο
Σε ένα τσέρκι φορμάρουμε την κρέπα ώστε να πάρει το επιθυμητό σχήμα τοποθετώντας τη στον φούρνο στους 200°C για 1’-2’. Έπειτα προσθέτουμε το απάκι με τα χόρτα και αφαιρούμε το τσέρκι. Τέλος, γαρνίρουμε με Hellmann's Vegan.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.