Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Ένα μείγμα – 2 παρασκευές. Ισορροπημένη γεύση για αλμυρές και γλυκές παρασκευές
Ανακαλυψέ το!Υλικά για τη γέμιση
Εκτέλεση
Κόβουμε τη βάφλα σε τέταρτα, τοποθετούμε από πάνω τη mozzarella και βάζουμε στη σαλαμάνδρα ή στον φούρνο για 1’-2’, ώστε να λιώσει το τυρί. Έπειτα ετοιμάζουμε τη συνοδευτική σαλάτα ανακατεύοντας το mix φυλλωμάτων με αλάτι και ελαιόλαδο και στήνουμε σε τσέρκι μαζί με τα ντoματίνια. Τέλος, προσθέτουμε το αβγό ποσέ, το παντζάρι σε σκόνη και ολοκληρώνουμε περιχύνοντας με την Ολλανδέζ.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.