Βάφλα με Πραλίνα, Μπισκότο & Φρούτα
Με Μείγμα για Πάνκεϊκ / Βάφλα Carte D’Or Buffet
Υλικά
- 1000 γρ. μείγμα για Πάνκεϊκ / Βάφλα Carte D’Or Buffet
- 1200 γρ. νερό
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το νερό μαζί με το μείγμα της βάφλας και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως. Στη συνέχεια το αφήνουμε να «ξεκουραστεί» για 30’ περίπου στο ψυγείο. Τέλος, ψήνουμε στη βαφλιέρα στους 200°C για 3’.
Carte D' Or Μείγμα για Πανκέικ / Βάφλα 2Kg
Ένα μείγμα – 2 παρασκευές. Ισορροπημένη γεύση για αλμυρές και γλυκές παρασκευές
Ανακάλυψέ το
0
0
€ 8,36
Κιβώτιο 6 x 2 Kg € 48,12
Παρουσίαση
Μπορούμε να έχουμε στον μπουφέ τη βάφλα κομμένη σε τέταρτα και να τη συνοδεύουμε με διάφορα toppings όπως πραλίνα σοκολάτας, πραλίνα φυστικιού, μαρμελάδα, σιρόπι σοκολάτας, φρέσκα φρούτα κ.ά.
Ενδεικτικά toppings: Πραλίνα, μπισκότο, blueberries, raspberries, φράουλες & τριμμένη φεγιεντίνη
Σχετικές συνταγές
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις
Έχεις ήδη λογαριασμό;
Συνδέσου εδώ