Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Με Μείγμα για Πάνκεϊκ / Βάφλα Carte D’Or Buffet
Υλικά
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το νερό μαζί με το μείγμα της βάφλας και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως. Στη συνέχεια το αφήνουμε να «ξεκουραστεί» για 30’ περίπου στο ψυγείο. Τέλος, ψήνουμε στη βαφλιέρα στους 200°C για 3’.
Ένα μείγμα – 2 παρασκευές. Ισορροπημένη γεύση για αλμυρές και γλυκές παρασκευές
Ανακάλυψέ τοΠαρουσίαση
Μπορούμε να έχουμε στον μπουφέ τη βάφλα κομμένη σε τέταρτα και να τη συνοδεύουμε με διάφορα toppings όπως πραλίνα σοκολάτας, πραλίνα φυστικιού, μαρμελάδα, σιρόπι σοκολάτας, φρέσκα φρούτα κ.ά.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.