Υλικά
- 1000 γρ. μείγμα για Πάνκεϊκ / Βάφλα D’Or Buffet
- 900 γρ. νερό
- 250 γρ. πραλίνα σοκολάτας
- 1 ½ μπανάνα
- Τριμμένο μπισκότο
Carte D' Or Μείγμα για Πανκέικ / Βάφλα 2Kg
Ένα μείγμα – 2 παρασκευές. Ισορροπημένη γεύση για αλμυρές και γλυκές παρασκευές
Ανακάλυψέ το!
0
0
€ 8,36
Κιβώτιο 6 x 2 Kg € 48,12
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μείγμα για Πάνκεϊκ / Βάφλα με το νερό μέχρι να διαλυθεί καλά και στη συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο για 30’ περίπου.
Έπειτα, ψήνουμε στο τηγάνι τα πάνκεϊκ μέχρι να αποκτήσουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα φροντίζοντας ταυτόχρονα να παραμείνουν αφράτα. Τέλος, για το στήσιμο δουλεύουμε σε στρώσεις. Τοποθετούμε το πάνκεϊκ και από πάνω μπανάνα κομμένη σε ροδέλες, πραλίνα σοκολάτας και τριμμένο μπισκότο.
Tip: Εναλλακτικά αντί για μπανάνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το φρούτο της αρεσκείας μας
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις
Έχεις ήδη λογαριασμό;
Συνδέσου εδώ