Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Υλικά
Ένα μείγμα – 2 παρασκευές. Ισορροπημένη γεύση για αλμυρές και γλυκές παρασκευές
Ανακάλυψέ το!Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μείγμα για Πάνκεϊκ / Βάφλα με το νερό μέχρι να διαλυθεί καλά και στη συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο για 30’ περίπου.
Έπειτα, ψήνουμε στο τηγάνι τα πάνκεϊκ μέχρι να αποκτήσουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα φροντίζοντας ταυτόχρονα να παραμείνουν αφράτα. Τέλος, για το στήσιμο δουλεύουμε σε στρώσεις. Τοποθετούμε το πάνκεϊκ και από πάνω μπανάνα κομμένη σε ροδέλες, πραλίνα σοκολάτας και τριμμένο μπισκότο.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.