Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μείγμα για Πάνκεϊκ / Βάφλα με το νερό μέχρι να διαλυθεί καλά και στη συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο για 30’ περίπου.
Έπειτα, ψήνουμε στο τηγάνι τα πάνκεϊκ μέχρι να αποκτήσουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα φροντίζοντας ταυτόχρονα να παραμείνουν αφράτα. Τέλος, για το στήσιμο δουλεύουμε σε στρώσεις. Τοποθετούμε το πάνκεϊκ και από πάνω μπανάνα κομμένη σε ροδέλες, πραλίνα σοκολάτας και τριμμένο μπισκότο.