Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Crème Patisserie
Υλικά (για 30 κρέπες περίπου)
Εκτέλεση
Στον κάδο ενός μίξερ ρίχνουμε το νερό και την Crème Patisserie και αναδεύουμε για 3’. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αφρατέψει ικανοποιητικά. Τέλος, τη βάζουμε στο ψυγείο για να κρυώσει.
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε το νερό με το μείγμα για κρέπα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί εντελώς. Στη συνέχεια ψήνουμε τις κρέπες υπολογίζοντας να ετοιμάσουμε περίπου 30. Για το στήσιμο του γλυκού τοποθετούμε εναλλάξ στο τσέρκι μία κρέπα και από πάνω 80 γρ. Crème patisserie, μέχρι να γεμίσει. Τέλος, τοποθετούμε την τούρτα κρέπα στο ψυγείο για 3 ώρες, ώστε να μπορούμε να την κόψουμε.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.