Για το Πάνκεϊκ
- 1000 γρ. μείγμα για Πάνκεϊκ / Βάφλα Carte D’Or Buffet
- 900 γρ. νερό
- 300 γρ. μήλο, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μείγμα για Πάνκεϊκ / Βάφλα με το νερό μέχρι να διαλυθεί καλά και στη συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο για 30’ περίπου. Έπειτα, προσθέτουμε 300 γρ. ψιλοκομμένο μήλο.
Carte D' Or Μείγμα για Πανκέικ / Βάφλα 2Kg
Ένα μείγμα – 2 παρασκευές. Ισορροπημένη γεύση για αλμυρές και γλυκές παρασκευές
Ανακάλυψέ το!
0
0
€ 8,36
Κιβώτιο 6 x 2 Kg € 48,12
Υλικά
Για το Καραμελωμένο μήλο
- 350 γρ. μήλο, κομμένο μπρινουάζ
- 150 γρ. μαύρη ζάχαρη
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε τη ζάχαρη μέχρι να γίνει καραμέλα και στη συνέχεια καραμελώνουμε το μήλο και αφήνουμε στην άκρη.
Για το στήσιμο
Caramel Toffee
Κρέμα χτυπημένη
Καραμελωμένο μήλο μπρινουάζ
Σχετικές συνταγές
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις
Έχεις ήδη λογαριασμό;
Συνδέσου εδώ