Μαρέγκα
Υλικά
- 100 γρ. ασπράδια αβγού
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα ασπράδια ρίχνοντας σταδιακά την κρυσταλλική ζάχαρη.
Όταν έχουμε μια σφιχτή μαρέγκα σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε ανακατεύοντας κυκλικά την κοσκινισμένη ζάχαρη άχνη.
Με μια σακούλα κόβουμε τις Πάβλοβα και στη συνέχεια με ένα κουτάλι, το οποίο ανά διαστήματα βουτάμε σε νερό, δημιουργούμε το επιθυμητό σχήμα.
Έπειτα, ψήνουμε στους 90°C για 2 ώρες.
Μους βανίλιας με lime
Υλικά
- 500 γρ. Μους με γεύση βανίλιας Carte D’Or Buffet
- 875 γρ. κρύο νερό
- 5 τεμ. lime
0
€ 30,80
Κιβώτιο 1 x 5 Kg
Εκτέλεση
Κάνουμε infusion το νερό μαζί με το lime για 15’. Το αφήνουμε να κρυώσει και στη συνέχεια παίρνουμε το αρωματισμένο κρύο νερό και φτιάχνουμε τη μους χτυπώντας για 5‘ στην 3 ταχύτητα του μίξερ.
Ολοκληρώνουμε την Πάβλοβα βάζοντας φρούτα και Carte D’Or Σιρόπι Φράουλα.
Σχετικές Συνταγές
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις
Έχεις ήδη λογαριασμό;
Συνδέσου εδώ