Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Χτυπάμε τα ασπράδια ρίχνοντας σταδιακά την κρυσταλλική ζάχαρη.
Όταν έχουμε μια σφιχτή μαρέγκα σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε ανακατεύοντας κυκλικά την κοσκινισμένη ζάχαρη άχνη.
Με μια σακούλα κόβουμε τις Πάβλοβα και στη συνέχεια με ένα κουτάλι, το οποίο ανά διαστήματα βουτάμε σε νερό, δημιουργούμε το επιθυμητό σχήμα.
Έπειτα, ψήνουμε στους 90°C για 2 ώρες.
Κάνουμε infusion το νερό μαζί με το lime για 15’. Το αφήνουμε να κρυώσει και στη συνέχεια παίρνουμε το αρωματισμένο κρύο νερό και φτιάχνουμε τη μους χτυπώντας για 5‘ στην 3 ταχύτητα του μίξερ.
Ολοκληρώνουμε την Πάβλοβα βάζοντας φρούτα και Carte D’Or Σιρόπι Φράουλα.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.