Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Ρίχνουμε το νερό, το ηλιέλαιο και το Κέικ με γεύση Βανίλιας Carte D’ Or Buffet στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 5’.
Στρώνουμε το μείγμα σε ταψί και από πάνω τοποθετούμε τα ροδάκινα, το ένα δίπλα στο άλλο και ψήνουμε στους 180°C για 35’ περίπου.
Αφού βγάλουμε από τον φούρνο σιροπιάζουμε με ένα ελαφρύ σιρόπι και αλείφουμε με τη μαρμελάδα ροδάκινο την οποία έχουμε φροντίσει να ζεστάνουμε λίγο.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.