Κρέμα Grand Marnier με πορτοκάλι
Με Crème Patisserie & Crème Caramel-Crème Brûlée Carte D’Or Buffet
Crème Patisserie
Υλικά
- 500 γρ. Crème Patisserie Carte D’Or Buffet
- 1600 γρ. παγωμένο νερό
- 500 γρ. φυτική κρέμα
- 250 γρ. ζωική κρέμα
Εκτέλεση
Ρίχνουμε το κρύο νερό μαζί με την Crème Patisserie Carte D’Or Buffet στον κάδο ενός μίξερ, ανακατεύουμε ελαφρώς και στη συνέχεια χτυπάμε για 3’-4’ στη γρήγορη ταχύτητα. Αφού περάσουν 2’ προσθέτουμε το λικέρ πορτοκάλι και συνεχίζουμε το χτύπημα. Τέλος, αφρατεύουμε την Crème Patisserie με τη ζωική και τη φυτική κρέμα, τις οποίες έχουμε φροντίσει να χτυπήσουμε για να αποκτήσουν σταθερή υφή.
Crème Brûlée
Υλικά
- 1000 γρ. Crème Caramel-Crème Brûlée Carte D’Or Buffet
- 5000 γρ. κρύο γάλα
- 5000 γρ. κρέμα
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Εκτέλεση
Βράζουμε το γάλα και την κρέμα σε μεγάλο σκεύος για 3’. Έπειτα, προσθέτουμε την Crème Caramel-Crème Brûlée εκτός φωτιάς και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί καλά. Τέλος, προσθέτουμε το ξύσμα από το πορτοκάλι για να την αρωματίσουμε.
TIP
Για το στήσιμο χρησιμοποιούμε crumble, πορτοκάλι confit & κακάο.
Σχετικές Συνταγές
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις