Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Με Crème Patisserie & Crème Caramel-Crème Brûlée Carte D’Or Buffet
Ρίχνουμε το κρύο νερό μαζί με την Crème Patisserie Carte D’Or Buffet στον κάδο ενός μίξερ, ανακατεύουμε ελαφρώς και στη συνέχεια χτυπάμε για 3’-4’ στη γρήγορη ταχύτητα. Αφού περάσουν 2’ προσθέτουμε το λικέρ πορτοκάλι και συνεχίζουμε το χτύπημα. Τέλος, αφρατεύουμε την Crème Patisserie με τη ζωική και τη φυτική κρέμα, τις οποίες έχουμε φροντίσει να χτυπήσουμε για να αποκτήσουν σταθερή υφή.
Βράζουμε το γάλα και την κρέμα σε μεγάλο σκεύος για 3’. Έπειτα, προσθέτουμε την Crème Caramel-Crème Brûlée εκτός φωτιάς και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί καλά. Τέλος, προσθέτουμε το ξύσμα από το πορτοκάλι για να την αρωματίσουμε.
Για το στήσιμο χρησιμοποιούμε crumble, πορτοκάλι confit & κακάο.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.