Menu

01:59

1. Εισαγωγή

"Βυθιστείτε" στην τεχνική Sous Vide με τον Jonathan Duiker, executive chef του Café Del Sol. Ο Chef Duiker σας οδηγεί μέσα από την διαδικασία προετοιμασίας, και εξηγεί τις απαραίτητες μαγειρικές τεχνικές για ένα πιάτο με πάπια και φασόλια edamame. Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ένα σταθερό και τρυφερό αποτέλεσμα κάθε φορά.

01:20

2. Συστατικά

Ο Chef Duiker βάζει κάτω όλα τα συστατικά για το πιάτο του. Από εξωτικά μανιτάρια μέχρι φρέσκα κεράσια και στήθος πάπιας, γνωρίστε τα συνοδευτικά που θα χρειαστείτε για τη διαδικασία της τεχνικής Sous Vide.

02:18

3. Sous Vide & Τηγανητή Πάπια με Χυμό από Μούρα

Ξεκινήστε με ένα συντηρητικό διάλυμα για την πάπια πριν το καρύκευμα και πριν την τοποθετήσετε σε μία σακούλα sous-vide με λίγα επιπρόσθετα μπαχαρικά. Τότε είναι η ώρα για την τεχνική sous vide! Μάθετε την τεχνική με το λουτρό πάγου που επαναφέρει το στήθος πάπιας σε θερμοκρασία δωματίου. 

03:54

4. Sous Vide & Τηγανητή Πάπια με Χυμό από Μούρα-Μαγείρεμα (Μέρος 1ο)

Ώρα για το στήσιμο του πιάτου. Ξεκινήστε με το καψάλισμα της πάπιας και το καραμέλωμα της πέτσας, πριν φτιάξετε ένα κουλί από μούρα και συμπυκνωμένο ζωμό πάπιας.

03:20

5. Sous Vide & Τηγανητή Πάπια με Χυμό από Μούρα-Μαγείρεμα (Μέρος 2ο)

Μαγειρέψτε τα εξωτικά μανιτάρια και τα φασόλια edamame μαζί, πριν προχωρήσετε στα γλυκά στοιχεία του πιάτου, τα κεράσια και τη ζάχαρη άχνη. Έπειτα συνδυάστε τα συστατικά και ολοκληρώστε αυτό το τέλειο πιάτο με γλυκιά σως, βρώσιμα λουλούδια και βλαστούς μπιζελιών.