Ανοιξιάτικη Μινεστρόνε με Κεφτεδάκια Κοτόπουλο
Ελαφριά, ανοιξιάτικη σούπα με λαχανικά και κεφτεδάκια κοτόπουλο!

Συστατικά
Ανοιξιάτικη Μινεστρόνε με Κεφτεδάκια Κοτόπουλο
−
+
€0.0
Για τα Κεφτεδάκια
Κιμάς Κοτόπουλο
/γρ
250.0 γρ
0%
Γαλέτα
/γρ
70.0 γρ
0%
Παρμεζάνα
/γρ
70.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
10.0 γρ
0%

Chives
/γρ
10.0 γρ
0%
Αυγό
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/ml
20.0 ml
0%
Για τη Σούπα
Πράσο
/γρ
100.0 γρ
0%
Σελινόριζα
/γρ
60.0 γρ
0%
Βρασμένα Ζυμαρικά της αρεσκείας σας
/γρ
100.0 γρ
0%
Καρότο
/γρ
100.0 γρ
0%
Baby σπανάκι
/γρ
30.0 γρ
0%
Φρέσκος Βασιλικός
/γρ
0.0 γρ
0%
Knorr Επαγγελματικός Ζωμός Λαχανικών σε Gel 800 gr
/kg
1.0 kg
0%

/
Για τα Κεφτεδάκια
-
Κιμάς Κοτόπουλο 250.0 γρ
-
Γαλέτα 70.0 γρ
-
Παρμεζάνα 70.0 γρ
-
Chives 10.0 γρ
-
Αυγό 1.0 τεμ.
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Ελαιόλαδο 20.0 ml
Για τη Σούπα
-
Πράσο 100.0 γρ
-
Σελινόριζα 60.0 γρ
-
Βρασμένα Ζυμαρικά της αρεσκείας σας 100.0 γρ
-
Καρότο 100.0 γρ
-
Baby σπανάκι 30.0 γρ
-
Φρέσκος Βασιλικός
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τα Κεφτεδάκια
Τοποθετούμε σε μπασίνα τον κιμά, τη γαλέτα, την παρμεζάνα, το αυγό, το σκόρδο και τα chives, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και πλάθουμε τα κεφτεδάκια μας.Τηγανίζουμε, μέχρι να πάρουμε ένα χρυσαφί χρώμα και μεταφέρουμε σε πιάτο. -
Για τη Σούπα
Σοτάρουμε το πράσο και το καρότο και στη συνέχεια, προσθέτουμε ζωμό και βράζουμε για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τον υπόλοιπο ζωμό, τη σελινόριζα, την πάστα, μέχρι να βράσει η πάστα μας. Προσθέτουμε τα κεφτεδάκια και το σπανάκι, αφήνουμε να πάρουν μια βράση και τελειώνουμε με την παρμεζάνα.
Σερβίρουμε σε μπόλ και γαρνίρουμε με παρμεζάνα και φύλλα βασιλικού.