+

Για τα Κεφτεδάκια

Για τη Σούπα

  1. Για τα Κεφτεδάκια

    Τοποθετούμε σε μπασίνα τον κιμά, τη γαλέτα, την παρμεζάνα, το αυγό, το σκόρδο και τα chives, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και πλάθουμε τα κεφτεδάκια μας.Τηγανίζουμε, μέχρι να πάρουμε ένα χρυσαφί χρώμα και μεταφέρουμε σε πιάτο.
  2. Για τη Σούπα

    Σοτάρουμε το πράσο και το καρότο και στη συνέχεια, προσθέτουμε ζωμό και βράζουμε για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τον υπόλοιπο ζωμό, τη σελινόριζα, την πάστα, μέχρι να βράσει η πάστα μας. Προσθέτουμε τα κεφτεδάκια και το σπανάκι, αφήνουμε να πάρουν μια βράση και τελειώνουμε με την παρμεζάνα.
    Σερβίρουμε σε μπόλ και γαρνίρουμε με παρμεζάνα και φύλλα βασιλικού.
+