Αργοψημένο Αρνάκι με Άρωμα Καπνού
Εδώ ο χρόνος αποκτά άλλη αξία, αποτελεί την απόλυτη επένδυση γεύσης.

Συστατικά
Αργοψημένο Αρνάκι με Άρωμα Καπνού
−
+
€0.0
Για το κρέας
Χεράκι Αρνιού
/kg
1.5 kg
0%
Knorr Ζωμός με Γεύση Κότας σε Σκόνη 3,5 kg
/cu
0.0 cu
0%

Καπνιστή πάπρικα
/γρ
0.0 γρ
0%
Κύμινο
/γρ
0.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/ml
0.0 ml
0%
Βούτυρο
/γρ
20.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Για το σερβίρισμα
Λαχανικά ψημένα (πιπεριά, μελιτζάνα, κολοκύθι)
/γρ
0.0 γρ
0%
Hellmann's Real Μαγιονέζα 10 lt
/γρ
0.0 γρ
0%

Hellmann's Μπάρμπεκιου 4,8 Kg
/γρ
0.0 γρ
0%

Hellmann's Απαλή Μουστάρδα 4,8 kg
/γρ
0.0 γρ
0%

Lime
/γρ
0.0 γρ
0%
Κύμινο
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Για το κρέας
-
Χεράκι Αρνιού 1.5 kg
-
Καπνιστή πάπρικα
-
Κύμινο
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Ελαιόλαδο
-
Βούτυρο 20.0 γρ
-
Αλάτι
Για το σερβίρισμα
-
Λαχανικά ψημένα (πιπεριά, μελιτζάνα, κολοκύθι)
-
Lime
-
Κύμινο
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το κρέας
Μαρινάρουμε το κρέας μας και το τοποθετούμε σε σακούλα βάκουμ μαζί με ελαιόλαδο και βούτυρο. Μείγμα μαριναρίσματος (Knorr ζωμός κότας σε σκόνη 15 γρ ανά κιλό, καπνιστή πάπρικα, κύμινο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, και αλάτι) Κλείνουμε 100% τη σακούλα. Μαγειρεύουμε σε ρόνερ στους 72° για 18 ώρες και στη συνέχεια το παγώνουμε και το κρατάμε στην άκρη. -
Για το σερβίρισμα
Βγάζουμε με πολύ προσοχή τα κόκκαλα από το χεράκι και στη συνέχεια περνάμε το κρέας από δυνατή σχάρα μέχρι να πάρουμε ένα τραγανό και ζουμερό αποτέλεσμα. Σερβίρουμε με λαχανικά της αρεσκείας μας, καπνιστό αλάτι και συνοδεύουμε με μουστάρδατσίλι, σάλτσα BBQ, και δροσερή μαγιονέζα με λάιμ κύμινο.