Menu

Συστατικά

+

Για το κρέας

Για το σερβίρισμα

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το κρέας

    Μαρινάρουμε το κρέας μας και το τοποθετούμε σε σακούλα βάκουμ μαζί με ελαιόλαδο και βούτυρο. 

    Μείγμα μαριναρίσματος (Knorr ζωμός κότας σε σκόνη 15 γρ ανά κιλό, καπνιστή πάπρικα, κύμινο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, και αλάτι) 

    Κλείνουμε 100% τη σακούλα. Μαγειρεύουμε σε ρόνερ στους 72° για 18 ώρες και στη συνέχεια το παγώνουμε και το κρατάμε στην άκρη. 

  2. Για το σερβίρισμα

    Βγάζουμε με πολύ προσοχή τα κόκκαλα από το χεράκι και στη συνέχεια περνάμε το κρέας από δυνατή σχάρα μέχρι να πάρουμε ένα τραγανό και ζουμερό αποτέλεσμα. Σερβίρουμε με λαχανικά της αρεσκείας μας, καπνιστό αλάτι και συνοδεύουμε με μουστάρδατσίλι, σάλτσα BBQ, και δροσερή μαγιονέζα με λάιμ κύμινο.