Menu
+

Για τα κεμπάμπ

Για τη σάλτσα

Για την κρέμα τυριού

  • Χυμός Λάιμ 1 τεμ.
  • Ξύσμα lime 1 τεμ.
  • Ξερός Δυόσμος 5 γρ
  • Κρέμα τυρί 20 γρ

Για το σερβίρισμα

  • Ψωμάκια για hot dog
  • Λάχανο Ψιλοκομμένο
  • Καραμελωμένα καρύδια
  1. Για τα κεμπάμπ

    Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια μπασίνα και ζυμώνουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε αλάτι και αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες. Πλάθουμε στο σχήμα του κεμπάπ, πατάμε ελαφριά τη ζύμη και ψήνουμε στη σχάρα ή στο τηγάνι.
  2. Για τη σάλτσα

    Βάζουμε τα υλικά στην κατσαρόλα και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Δένουμε με κορν φλάουρ μέχρι να αποκτήσει μια ωραία δεμένη υφή γλάσσου.
  3. Για την κρέμα τυριού

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά σε μια μπασίνα. Αφήνουμε 2-3 ώρες να μαριναριστεί και σερβίρουμε.
  4. Για το σερβίρισμα

    Σερβίρουμε μέσα στο ψωμάκι, μαζί με την κρέμα τυριού, τα καραμελωμένα κρεμμύδια και λίγο ψιλοκομμένη σαλάτα λάχανο.