+

Για τα κεμπάμπ

Για τη σάλτσα

  • Κοφτές Κουταλιές Κύμινο 2 tbsp
  • Πελτέ τομάτας 15 γρ
  • Κορν φλάουρ

Για το cream cheese

  1. Για τα κεμπάμπ

    Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια μπασίνα και ζυμώνουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε αλάτι και αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες. Πλάθουμε στο σχήμα του κεμπάπ, πατάμε ελαφριά τη ζύμη και ψήνουμε στη σχάρα ή στο τηγάνι.
  2. Για τη σάλτσα

    Βάζουμε τα υλικά στην κατσαρόλα και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Δένουμε με κορν φλάουρ μέχρι να αποκτήσει μια ωραία δεμένη υφή γλάσσου.
  3. Για το cream cheese

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά σε μια μπασίνα. Αφήνουμε 2-3 ώρες να μαριναριστεί και σερβίρουμε.
  4. Για το σερβίρισμα

    Σερβίρουμε μέσα στο ψωμάκι, μαζί με το cream cheese, τα καραμελωμένα κρεμμύδια και λίγο ψιλοκομμένη σαλάτα λάχανο.