Menu
+

Για τη Ζεστή Πατατοσαλάτα με Καπνιστό Σολομό

  • Πατάτες baby 800.0 γρ
  • Θαλασσινό Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Γιαούρτι στραγγιστό 200.0 γρ
  • 1/2 Καθαρισμένο Αγγούρι
  • Φινόκιο 50.0 γρ
  • Φύλλα βασιλικού 10.0 γρ
  • Καπνιστός Σολομός 400.0 γρ
  • Ελαιόλαδο
  • Κάρυ σε σκόνη 20.0 γρ
  1. Για τη Ζεστή Πατατοσαλάτα με Καπνιστό Σολομό

    Προσθέτουμε τις πατάτες σε βρασμένο και αλατισμένο νερό, αφού πρώτα τις έχουμε καθαρίσει σχολαστικά, μαζί με το κάρυ. Στη συνέχεια, βράζουμε για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες. Στραγγίζουμε και όσο είναι ακόμη ζεστές τις καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

    Ομογενοποιούμε το γιαούρτι με την vinaigrette, με την βοήθεια ενός ραβδομπλέντερ.

    Κόβουμε το αγγούρι και καθαρίζουμε το εσωτερικό του. Καθαρίζουμε και κόβουμε και το φινόκιο και τα φύλλα βασιλικού. Σε μπολ προσθέτουμε τις βρασμένες και καρυκευμένες πατάτες, τα κομμένα λαχανικά και περιχύνουμε με το dressing. Ανακατεύουμε και τελειώνουμε με τον καπνιστό σολομό.