+

Για τη Ζεστή Πατατοσαλάτα με Καπνιστό Σολομό

  1. Για τη Ζεστή Πατατοσαλάτα με Καπνιστό Σολομό

    Προσθέτουμε τις πατάτες σε βρασμένο και αλατισμένο νερό, αφού πρώτα τις έχουμε καθαρίσει σχολαστικά, μαζί με το κίτρινο κάρυ. Στη συνέχεια, βράζουμε για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες. Στραγγίζουμε και όσο είναι ακόμη ζεστές τις καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

    Ομογενοποιούμε το γιαούρτι με την vinaigrette, με την βοήθεια ενός ραβδομπλέντερ.

    Κόβουμε το αγγούρι και καθαρίζουμε το εσωτερικό του. Καθαρίζουμε και κόβουμε και το φινόκιο και τα φύλλα βασιλικού. Σε μπολ προσθέτουμε τις βρασμένες και καρυκευμένες πατάτες, τα κομμένα λαχανικά και περιχύνουμε με το dressing. Ανακατεύουμε και τελειώνουμε με τον καπνιστό σολομό.

+