Κέικ με Ελιές, Τομάτα και Αρωματικό Δεντρολίβανο | Unilever Food Solutions
Menu
+

Για το Κέικ

Chef's Tip

  1. Για το Κέικ

    Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ και σε μια μπασίνα χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, το ελαιόλαδο και καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το αλεύρι και ομογενοποιούμε. Τέλος, προσθέτουμε τη γραβιέρα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα, μέχρι να έχουμε λείο μείγμα. Προσθέτουμε της ελιές κομμένες καρέ την τομάτα και αρωματίζουμε με δεντρολίβανο. Σεμιζάρουμε τη φόρμα του κέικ, τοποθετούμε το μείγμα, αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά και ψήνουμε στους 180° για 45-50 λεπτά.
  2. Chef's Tip

    Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με πράσινα φυλλώματα αρωματισμένα με Dressing Βαλσάμικο. Εναλλακτικά, συνοδεύουμεμε Σαλάτα με Κινόα, Τομάτα, Καρότο, Ελιές και Κάππαρη, Ψημένο Χαλούμι και Φακές.