Κεφτεδάκια με Κινόα
Αν θες να προσθέσεις στο μενού σου πιο light και υγιεινές επιλογές, τότε σίγουρα θα πρέπει να προσθέσεις αυτά τα κεφτεδάκια!

Συστατικά
Κεφτεδάκια με Κινόα
−
+
€0.0
Για τα Κεφτεδάκια
Κιμάς Γαλοπούλας
/γρ
450.0 γρ
0%
Κινόα (μαγειρεμένη)
/γρ
125.0 γρ
0%
Αυγό
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
/γρ
20.0 γρ
0%
Knorr Primerba Ψημένο Κρεμμύδι 340 gr
/γρ
20.0 γρ
0%

Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Βρώμη
/γρ
40.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Knorr Βάση Σάλτσα Τομάτας 10 kg
/γρ
50.0 γρ
0%

Νερό
/γρ
250.0 γρ
0%
Κεφαλογραβιέρα
/γρ
60.0 γρ
0%
/
Για τα Κεφτεδάκια
-
Κιμάς Γαλοπούλας 450.0 γρ
-
Κινόα (μαγειρεμένη) 125.0 γρ
-
Αυγό 1.0 τεμ.
-
Μαϊντανός ψιλοκομμένος 20.0 γρ
-
Βρώμη 40.0 γρ
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Νερό 250.0 γρ
-
Κεφαλογραβιέρα 60.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τα Κεφτεδάκια
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.Στη συνέχεια, παρασκευάζουμε τη σάλτσα τομάτας, αναμειγνύοντας τη βάση σάλτσα τομάτας με νερόκαι της δίνουμε κατεύθυνση με μυρωδικά.Τοποθετούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μπασίνα και ομογενοποιούμε. Με τη βοήθεια ενός scoop και των χεριών μας, πλάθουμε ομοιόμορφα κεφτεδάκια. Στη συνέχεια, στρώνουμε τα κεφτεδάκια σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε στους 190° για 25 λεπτά.Σερβίρουμε με τη σάλτσα τομάτας και τριμμένη κεφαλογραβιέρα.