+

Για τα Κεφτεδάκια

  • Κιμάς Γαλοπούλας 450 γρ
  • Κινόα (μαγειρεμένη) 125 γρ
  • Αυγό 1 τεμ.
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος 20 γρ
  • Βρώμη 40 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Νερό 250 γρ
  • Κεφαλογραβιέρα 60 γρ
  1. Για τα Κεφτεδάκια

    Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς. Στη συνέχεια, παρασκευάζουμε τη σάλτσα τομάτας, αναμειγνύοντας τη βάση σάλτσα τομάτας με νερόκαι της δίνουμε κατεύθυνση με μυρωδικά. Τοποθετούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μπασίνα και ομογενοποιούμε. Με τη βοήθεια ενός scoop και των χεριών μας, πλάθουμε ομοιόμορφα κεφτεδάκια. Στη συνέχεια, στρώνουμε τα κεφτεδάκια σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε στους 190° για 25 λεπτά. Σερβίρουμε με τη σάλτσα τομάτας και τριμμένη κεφαλογραβιέρα.
+