Menu
+

Για τα Κεφτεδάκια

  • Κιμάς Γαλοπούλας 450.0 γρ
  • Κινόα (μαγειρεμένη) 125.0 γρ
  • Αυγό 1.0 τεμ.
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος 20.0 γρ
  • Βρώμη 40.0 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Knorr Βάση Σάλτσα Τομάτας 10 kg 50.0 γρ
  • Νερό 250.0 γρ
  • Κεφαλογραβιέρα 60.0 γρ
  1. Για τα Κεφτεδάκια

    Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.Στη συνέχεια, παρασκευάζουμε τη σάλτσα τομάτας, αναμειγνύοντας τη βάση σάλτσα τομάτας με νερόκαι της δίνουμε κατεύθυνση με μυρωδικά.Τοποθετούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μπασίνα και ομογενοποιούμε. Με τη βοήθεια ενός scoop και των χεριών μας, πλάθουμε ομοιόμορφα κεφτεδάκια. Στη συνέχεια, στρώνουμε τα κεφτεδάκια σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε στους 190° για 25 λεπτά.Σερβίρουμε με τη σάλτσα τομάτας και τριμμένη κεφαλογραβιέρα.