Κρέπα με Σοτέ Κοτόπουλο Αρωματισμένο με Μέλι και Μουστάρδα, Μανιτάρια & Σπανάκι
Ένα γευστικότατο πακετάκι γεμάτο ταιριαστά, νόστιμα υλικά, σε ένα έξοχο αποτέλεσμα!

Συστατικά
Κρέπα με Σοτέ Κοτόπουλο Αρωματισμένο με Μέλι και Μουστάρδα, Μανιτάρια & Σπανάκι
−
+
€0.0
Για τις κρέπες
Νερό
/ml
800.0 ml
0%
Carte D' Or Μείγμα για Κρέπα 2KG
/γρ
500.0 γρ
0%

Για τη φάρσα
Κοτόπουλο φιλέτο
/γρ
250.0 γρ
0%
Ποικιλία Μανιταριών
/γρ
150.0 γρ
0%
Baby σπανάκι
/γρ
50.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/ml
0.0 ml
0%
Λευκό κρασί
/ml
40.0 ml
0%
Knorr Ζωμός με Γεύση Κότας σε Σκόνη 3,5 kg
/γρ
100.0 γρ
0%

Hellmann's Μέλι & Μουστάρδα Dressing 1 lt
/γρ
100.0 γρ
0%

Για το τελείωμα
Ανθότυρο
/γρ
100.0 γρ
0%
/
Για τις κρέπες
-
Νερό 800.0 ml
Για τη φάρσα
-
Κοτόπουλο φιλέτο 250.0 γρ
-
Ποικιλία Μανιταριών 150.0 γρ
-
Baby σπανάκι 50.0 γρ
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Ελαιόλαδο
-
Λευκό κρασί 40.0 ml
Για το τελείωμα
-
Ανθότυρο 100.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τις κρέπες
Παρασκευάζουμε τις κρέπες βάσει προδιαγραφών και διατηρούμε σε σκεύος με διαφάνεια. -
Για τη φάρσα
Κόβουμε το κοτόπουλο ζουλιέν και το σοτάρουμε με ελαιόλαδο μέχρι να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα και διατηρούμε σε ζεστό μέρος.Στη συνέχεια, στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια και προσθέτουμε το κοτόπουλο. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το ζωμό, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αφήνουμε να βράσει. Τέλος, προσθέτουμε το baby σπανάκι, το dressing μέλι μουστάρδα και αφήνουμε να γλασάρει. -
Για το τελείωμα
Κλείνουμε την κρέπα περιμετρικά και στο κέντρο τοποθετούμε την φάρσα. Τελειώνουμε με τριμμένο ανθότυρο.