Menu

Συστατικά

+

Για τις κρέπες

Για τη φάρσα

Για το τελείωμα

  • Ανθότυρο 100.0 γρ

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τις κρέπες

    Παρασκευάζουμε τις κρέπες βάσει προδιαγραφών και διατηρούμε σε σκεύος με διαφάνεια.

  2. Για τη φάρσα

    Κόβουμε το κοτόπουλο ζουλιέν και το σοτάρουμε με ελαιόλαδο μέχρι να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα και διατηρούμε σε ζεστό μέρος.

    Στη συνέχεια, στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια και προσθέτουμε το κοτόπουλο. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το ζωμό, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αφήνουμε να βράσει.

    Τέλος, προσθέτουμε το baby σπανάκι, το dressing μέλι μουστάρδα και αφήνουμε να γλασάρει.

  3. Για το τελείωμα

    Κλείνουμε την κρέπα περιμετρικά και στο κέντρο τοποθετούμε την φάρσα. Τελειώνουμε με τριμμένο ανθότυρο.