Λουκάνικο Gugel με Σάλτσα Κάρυ από Γερμανία
Μια γερμανική συνταγή χοιρινού λουκάνικου με πικάντικη σάλτσα! Αφήστε τα μυρωδικά να κάνουν τη δουλειά τους και προσφέρετε ένα απολαυστικό πιάτο.

Συστατικά
Λουκάνικο Gugel με Σάλτσα Κάρυ από Γερμανία
−
+
€0.0
Για το Λουκάνικο
Χωριάτικο λουκάνικο γερμανικού τύπου
/γρ
500.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/ml
0.0 ml
0%
Μέτριο ψιλοκομμένο, κρεμμύδι
/γρ
0.0 γρ
0%
Knorr Βάση Σάλτσα Τομάτας 10 kg
/γρ
18.0 γρ
0%

Νερό
/ml
500.0 ml
0%
Ζάχαρη
/γρ
10.0 γρ
0%
Πάπρικα γλυκιά
/γρ
5.0 γρ
0%
Κύμινο
/γρ
5.0 γρ
0%
Κόλιανδρος
/γρ
0.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα 1 lt
/γρ
10.0 γρ
0%

/
Για το Λουκάνικο
-
Χωριάτικο λουκάνικο γερμανικού τύπου 500.0 γρ
-
Ελαιόλαδο
-
Μέτριο ψιλοκομμένο, κρεμμύδι
-
Νερό 500.0 ml
-
Ζάχαρη 10.0 γρ
-
Πάπρικα γλυκιά 5.0 γρ
-
Κύμινο 5.0 γρ
-
Κόλιανδρος
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Λουκάνικο
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι για 2 λεπτά. Προσθέτουμε την αφυδατωμένη τομάτα, τη ζάχαρη και την Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα. Καρυκεύουμε και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για να πήξει, περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά. Ενδιάμεσα, δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση, προσθέτοντας παραπάνω από κάποιο υλικό. Ενώ βράζει η σάλτσα, χαράζουμε τα λουκάνικα και τα ψήνουμε στο γκριλ. Τα κόβουμε σε λοξά κομμάτια 2-3 εκ., τα σκεπάζουμε με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε από πάνω λίγη πάπρικα.