Μαγειρευτά Φασόλια με Καπνιστή Πάπρικα | Unilever Food Solutions
Menu
+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    Βάζουμε τα φασόλια στο νερό από το βράδυ (1 μέρος φασόλια 3 μέρη νερό) Την επόμενη μέρα τοποθετούμε σε κατσαρόλα τα στραγγισμένα φασόλια μαζί με το ζωμό, το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο και το σκόρδο. Αρωματίζουμε με το θυμάρι, το κύμινο, την κανέλα, τη δάφνη και την πάπρικα. Δίνουμε μια βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε (μπορούμε να συνεχίσουμε το βράσιμο στο φούρνο στους 160 βαθμούςγια 1 με 1 ½ ώρα. ). Ανακατεύουμε συχνά. Όταν τα φασόλια μας είναι μαλακά προσθέτουμε και το σαφράν, την πάστα τσίλι και βράζουμε για ακόμα 5 λεπτά. Συνοδεύουμε με φρυγανισμένο ψωμί και τηγανιτό λουκάνικο.