Μαγειρευτά Φασόλια με Καπνιστή Πάπρικα
Το γνωστό στιφάδο φασολιών της αυτόνομης κοινότητας του Πριγκιπάτου της Αστούριας

Συστατικά
Μαγειρευτά Φασόλια με Καπνιστή Πάπρικα
−
+
€0.0
Εκτέλεση
Λευκα μικρά φασόλια
/γρ
350.0 γρ
0%
Knorr Επαγγελματικός Ζωμός Λαχανικών σε Gel 800 gr
/γρ
0.0 γρ
0%

Ελαιόλαδο
/γρ
40.0 γρ
0%
Κρεμμυδάκι φρέσκο (κομμένο σε μεγάλα κομμάτια)
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Knorr Primerba Πάστα Θυμάρι 340 gr
/γρ
15.0 γρ
0%

Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
15.0 γρ
0%

Καπνιστή πάπρικα
/γρ
20.0 γρ
0%
Κύμινο
/γρ
5.0 γρ
0%
Πιπέρι μαύρο σε κόκκους, σπασμένο
/γρ
3.0 γρ
0%
Knorr Ζωμός Σαφράν 800 gr
/γρ
15.0 γρ
0%

Ξύλο Κανέλας
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Πάστα Τσίλι
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Εκτέλεση
-
Λευκα μικρά φασόλια 350.0 γρ
-
Ελαιόλαδο 40.0 γρ
-
Κρεμμυδάκι φρέσκο (κομμένο σε μεγάλα κομμάτια) 2.0 τεμ.
-
Καπνιστή πάπρικα 20.0 γρ
-
Κύμινο 5.0 γρ
-
Πιπέρι μαύρο σε κόκκους, σπασμένο 3.0 γρ
-
Ξύλο Κανέλας 1.0 τεμ.
-
Πάστα Τσίλι
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Βάζουμε τα φασόλια στο νερό από το βράδυ (1 μέρος φασόλια 3 μέρη νερό)
Την επόμενη μέρα τοποθετούμε σε κατσαρόλα τα στραγγισμένα φασόλια μαζί με το ζωμό, το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο και το σκόρδο. Αρωματίζουμε με το θυμάρι, το κύμινο, την κανέλα, τη δάφνη και την πάπρικα. Δίνουμε μια βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε (μπορούμε να συνεχίσουμε το βράσιμο στο φούρνο στους 160 βαθμούςγια 1 με 1 ½ ώρα. ). Ανακατεύουμε συχνά. Όταν τα φασόλια μας είναι μαλακά προσθέτουμε και το σαφράν, την πάστα τσίλι και βράζουμε για ακόμα 5 λεπτά. Συνοδεύουμε με φρυγανισμένο ψωμί και τηγανιτό λουκάνικο.