Menu
+

Για τη Σάλτσα

  • Ζάχαρη 10.0 γρ
  • Ελαιόλαδο 10.0 ml

Για τα Κεμπάπ

  • Αρνίσιος κιμάς 500.0 γρ
  • Κρεμμύδι 1.0 τεμ.
  • Κόλιανδρος 3.0 γρ
  • Μέντα 5.0 γρ
  • Γιαούρτι 200.0 γρ
  • Κουκουνάρι 20.0 γρ
  1. Για τη Σάλτσα

    Σοτάρουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο και στη συνέχεια, προσθέτουμε τη σάλτσα τομάτας, το κόκκινο κάρυ, τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε για 15-20 λεπτά, μέχρι να γλασάρει η σάλτσα μας.
  2. Για τα Κεμπάπ

    Τοποθετούμε τον αρνίσιο κιμά σε μπασίνα μαζί με το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο και τη μέντα, ζυμώνουμε και στη συνέχεια, πλάθουμε μικρά κεμπάπ σε διάσταση 8-10 εκατοστά.

    Ψήνουμε τα κεφτεδάκια μας για 6-8 λεπτά και από τις δυο πλευρές, μέχρι να έχουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα.

    Σερβίρουμε πρώτα τη σάλτσα, στη συνέχεια το γιαούρτι, τα κεφτεδάκια και τελειώνουμε με το σοταρισμένο κουκουνάρι.

    Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με πιττάκια ή με κουσκούς.