Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Γαλλική μπαγκέτα 1.0 τεμ.
  • Φύλλα μαρουλιού 3.0 τεμ.
  • Κοτόπουλο ψητό ψιλοκομμένο 60.0 γρ
  • Φέτες τομάτας 3.0 τεμ.
  • Τυρί τριμμένο 15.0 γρ

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Κόβουμε την μπαγκέτα και την αλείφουμε με την μαγιονέζα. Στη συνέχεια, τοποθετούμε το μαρούλι, και εναλλάξ το κοτόπουλο με τις φέτες τομάτας. Τελειώνουμε με το τριμμένο τυρί και το Caesar’s dressing.