Menu
ΠΟΝΤΟΙ

Συστατικά

+

Εκτέλεση

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο και τον κόβουμε σε μερίδες. Κόβουμε το κρεμμύδι και τις πατάτες σε ροδέλες.
    Ετοιμάζουμε το ζωμό λαχανικών διαλύοντας τα 15γρ. σε 500ml νερό. Απλώνουμε σε γαστρονόμ τα κρεμμύδια με τις πατάτες διαδοχικά, προσθέτουμε το σκόρδο και την τομάτα με τον μισό ζωμό. Καρυκεύουμε με αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψήνουμε στους 170° για 20 λεπτά.Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα κομμάτια του ψαριού, τα φύλλα δάφνης, τoν μισό μαϊντανό και τoν υπόλοιπο ζωμό. Ψήνουμε στην ίδια θερμοκρασία για άλλα 20 λεπτά και τελειώνουμε με τoν υπόλοιπο μαϊντανό.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού