Πίτα με Λαχανικά και Κρέμα Τυρί Φέτα
Μια ανοιχτή πίτα με λαχταριστά λαχανικά και dressing κρέμας τυριού με φέτα!

Συστατικά
Πίτα με Λαχανικά και Κρέμα Τυρί Φέτα
−
+
€0.0
Για τα Λαχανικά
Μελιτζάνα
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Κολοκύθια μικρά
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Κολοκύθα κίτρινη
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Κόκκινες πιπεριές
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Για τη Σάλτσα
Knorr Βάση Σάλτσα Τομάτας 10 kg
/γρ
120.0 γρ
0%

Για το Dressing
Φέτα
/γρ
80.0 γρ
0%
Ξύσμα λεμονιού
/γρ
0.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Θυμάρι 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Hellmann's Real Μαγιονέζα 10 lt
/γρ
250.0 γρ
0%

Για τη Σφολιάτα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φύλλο σφολιάτας
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Ελαιόλαδο
/ml
80.0 ml
0%
Για το Γαρνίρισμα
Φύλλα βασιλικού
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Για τα Λαχανικά
-
Μελιτζάνα 1.0 τεμ.
-
Κολοκύθια μικρά 2.0 τεμ.
-
Κολοκύθα κίτρινη 1.0 τεμ.
-
Κόκκινες πιπεριές 2.0 τεμ.
Για τη Σάλτσα
Για το Dressing
-
Φέτα 80.0 γρ
-
Ξύσμα λεμονιού
Για τη Σφολιάτα
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Αλάτι
-
Φύλλο σφολιάτας 1.0 τεμ.
-
Ελαιόλαδο 80.0 ml
Για το Γαρνίρισμα
-
Φύλλα βασιλικού
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τα Λαχανικά
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα λαχανικά καλά και στη συνέχεια, τα κόβουμε σε πάχος 2 χιλιοστών με την βοήθεια μαντολίνου! -
Για τη Σάλτσα
Φτιάχνουμε τη σάλτσα βάσει των προδιαγραφών και την αφήνουμε να γλασάρει. -
Για το Dressing
Ανακατεύουμε σε μπασίνα τη μαγιονέζαμε τη φέτα, αφού πρώτα την έχουμε σπάσει με τα χέρια σε μικρά κομμάτια και καρυκεύουμε με αλάτι. Αρωματίζουμε με την πάστα θυμάρι και το ξύσμα λεμονιού. -
Για τη Σφολιάτα
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°, στη συνέχεια τοποθετούμε τη σάλτσα στην ανοικτή σφολιάτα και τα λαχανικά εναλλάξ, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε για 30 λεπτά. -
Για το Γαρνίρισμα
Γαρνίρουμε με φρέσκο βασιλικό και συνοδεύουμε με το dressing φέτας.