+

Για τα Λαχανικά

  • Μελιτζάνα 1 τεμ.
  • Κολοκύθια μικρά 2 τεμ.
  • Κολοκύθα κίτρινη 1 τεμ.
  • Κόκκινες πιπεριές 2 τεμ.

Για τη Σάλτσα

Για το Dressing

Για τη Σφολιάτα

Για το Γαρνίρισμα

  • Φύλλα βασιλικού
  1. Για τα Λαχανικά

    Πλένουμε και στεγνώνουμε τα λαχανικά καλά και στη συνέχεια, τα κόβουμε σε πάχος 2 χιλιοστών με την βοήθεια μαντολίνου!
  2. Για τη Σάλτσα

    Φτιάχνουμε τη σάλτσα βάσει των προδιαγραφών και την αφήνουμε να γλασάρει.
  3. Για το Dressing

    Ανακατεύουμε σε μπασίνα το κρέμα τυρί με τη φέτα, αφού πρώτα την έχουμε σπάσει με τα χέρια σε μικρά κομμάτια και καρυκεύουμε με αλάτι. Αρωματίζουμε με την πάστα θυμάρι και το ξύσμα λεμονιού.
  4. Για τη Σφολιάτα

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°, στη συνέχεια τοποθετούμε τη σάλτσα στην ανοικτή σφολιάτα και τα λαχανικά εναλλάξ, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε για 30 λεπτά.
  5. Για το Γαρνίρισμα

    Γαρνίρουμε με φρέσκο βασιλικό και συνοδεύουμε με το dressing φέτας.
+