Menu

Συστατικά

+

Για το pesto

Για την πολέντα

Για το σπανάκι

  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
  • Φρέσκο Κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 2.0 τεμ.
  • Baby σπανάκι 200.0 γρ
  • Μαυρομάτικα Φασόλια 300.0 γρ
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Γευστική, σούπερ θρεπτική δημιουργία που θα «κερδίσει» όλους όσους το δοκιμάσουν!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το pesto

    Ψιλοκόβουμε το kale και τοποθετούμε όλα τα υλικά σε θερμομπλέντερ και ομογενοποιούμε. 
  2. Για την πολέντα

    Τοποθετούμε σε κατσαρόλα την πολέντα μαζί με το ζωμό, δίνουμε μια βράση και στη συνέχεια αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε διάφορα σχέδια.
  3. Για το σπανάκι

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να ιδρώσει, προσθέτουμε το σπανάκι με το φρέσκο κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Τελειώνουμε με τα βρασμένα μαυρομάτικα και το θυμάρι.
  4. Για το στήσιμο

    Σοτάρουμε την πολέντα μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρώμα, στη συνέχεια τοποθετούμε πάνω από την πολέντα το σπανάκι με τα φασόλια και τελειώνουμε με το pesto.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού