Menu

Συστατικά

+

Για τη σουπιά

  • Σουπιές, καθαρισμένες 600.0 γρ
  • Τζίντζερ 10.0 γρ
  • Κοτσάνι λεμονόχορτου 2.0 τεμ.
  • Ελαιόλαδο 50.0 ml
  • Ξύσμα από λάιμ
  • Χυμό Πορτοκάλι
  • Χυμός από λεμόνι

Για τα φασόλια και τον πουρέ

Για το στήσιμο του πιάτου

  • Άνηθος
  • Baby Ρόκα 20.0 γρ
  • Τομάτα Ψητή 200.0 γρ

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός που μυρίζει θάλασσα!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη σουπιά

    Τοποθετούμε τη σουπιά σε μπασίνα μαζί με τα υλικά τις μαρινάδας, ομογενοποιούμε και τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Τέλος, στραγγίζουμε και περνάμε τη σουπιά από τηγάνι.
  2. Για τα φασόλια και τον πουρέ

    Κόβουμε τα λαχανικά μπρινουάζ. Βράζουμε τα φασόλια μαζί με το ζωμό και τα μισά λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια, στραγγίζουμε (κρατάμε μια ποσότητα για το τελείωμα του πιάτου), περνάμε τα φασόλια μας από θερμομπλέντερ και ανεβάζουμε με ελαιόλαδο. Τέλος, ομογενοποιούμε τον πουρέ μας με τα υπόλοιπα λαχανικά, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και διατηρούμε στο ψυγείο.
  3. Για το στήσιμο του πιάτου

    Στήνουμε σε τσέρκι μια ποσότητα από τον πουρέ, έπειτα προσθέτουμε φασόλια, ψητή τομάτα, φύλλα ρόκας και την ψητή σουπιά. Τελειώνουμε με λάδι άνηθου.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού