Ραγού με Φασόλια Χάντρες και Μάραθο
Χρώματα κι αρώματα αναδεικνύουν τις χάντρες σε ένα πιάτο ποίημα!

Συστατικά
Ραγού με Φασόλια Χάντρες και Μάραθο
−
+
€5.45
Εκτέλεση
Ελαιόλαδο
/γρ
40.0 γρ
0%
Knorr Primerba Ψημένο Κρεμμύδι 340 gr
/cu
0.0 cu
0%

Σέλινο
/γρ
30.0 γρ
0%
Φινόκιο
/γρ
150.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
15.0 γρ
0%

Πανσέτα
/γρ
50.0 γρ
0%
Φασόλια Χάντρες
/γρ
400.0 γρ
0%
Τοματίνια
/γρ
150.0 γρ
0%
Knorr Σάλτσα Τομάτας 10kg
/γρ
150.0 γρ
0%

Knorr Επαγγελματικός Ζωμός Λαχανικών σε Gel 800 gr
/γρ
300.0 γρ
0%

Ξύδι Ξερές
/γρ
20.0 γρ
0%
Για την Γκρεμολάτα
Φρέσκος Βασιλικός
/γρ
30.0 γρ
0%
Μαϊντανός (φρέσκος)
/γρ
30.0 γρ
0%
Σκόρδο
/γρ
10.0 γρ
0%
Ξύσμα λεμονιού
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Για το σερβίρισμα
Ψωμί Φρυγανισμένο
/τεμ.
0.0 τεμ.
0%
Γραβιέρα τριμμένη
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Εκτέλεση
-
Ελαιόλαδο 40.0 γρ
-
Σέλινο 30.0 γρ
-
Φινόκιο 150.0 γρ
-
Πανσέτα 50.0 γρ
-
Φασόλια Χάντρες 400.0 γρ
-
Τοματίνια 150.0 γρ
-
Ξύδι Ξερές 20.0 γρ
Για την Γκρεμολάτα
-
Φρέσκος Βασιλικός 30.0 γρ
-
Μαϊντανός (φρέσκος) 30.0 γρ
-
Σκόρδο 10.0 γρ
-
Ξύσμα λεμονιού 1.0 τεμ.
Για το σερβίρισμα
-
Ψωμί Φρυγανισμένο
-
Γραβιέρα τριμμένη
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε και ψιλοβράζουμε τα φασόλια. Κόβουμε σε καρέ το σέλινο και το φινόκιο και τα τοματίνια στη μέση. Σε μέτρια φωτιά, σοτάρουμε με ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σέλινο και το φινόκιο για 5 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε το σκόρδο και την πανσέτα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα φασόλια, τα τοματίνια, τη σάλτσα τομάτας, το ξύδι και το ζωμό, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά. Τέλος, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. -
Για την Γκρεμολάτα
Ψιλοκόβουμε κι ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, προσέχοντας τα μυρωδικά να μην έχουν καθόλου υγρασία και αποφεύγοντας τη χρήση της ειδικής πρέσας σκόρδου για να μη γίνει η γκρεμολάτα σαν πάστα, καθώς θα χρειαστεί να πασπαλίσουμε το μείγμα. -
Για το σερβίρισμα
Σερβίρουμε το ραγού σε μπολ, πασπαλίζουμε από πάνω την γκρεμολάτα και τελειώνουμε με την τριμμένη γραβιέρα και το φρυγανισμένο ψωμί.