Σαλάτα Caesar’s | Unilever Food Solutions
Menu
+

Εκτέλεση

  • Χοντροκομμένο μαρούλι ελληνικό 1 τεμ.
  • Καλαμπόκι Σπυρί 50 γρ
  • Κρουτόν 40 γρ
  • Κοτόπουλο 80 γρ
  • Γραβιέρα τριμμένη 40 γρ
  1. Εκτέλεση

    Τοποθετούμε σε πακέτο το χοντροκομμένο μαρούλι και στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα υλικά παράλληλα πάνω από το μαρούλι. Τέλος, συνοδεύουμε σε ντιπάκι το dressing. Εάν είναι για πιάτο, αναμιγνύουμε όλα τα υλικά σε μπασίνα μαζί με το dressing και ομογενοποιούμε, στήνουμε αμέσως και σερβίρουμε. Εναλλακτικά της γραβιέρας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πεκορίνο.