Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

Για το Γαρνίρισμα

  • Κρέμα γάλακτος 50.0 γρ
  • Φρέσκα Gnocchi 160.0 γρ
  • Βούτυρο 50.0 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Κλωνάρια Θυμάρι φρέσκο
  • Λάδι Μυρωδικών
  • Λάδι Τσίλι

Ένα πιάτο που αναδύει χειμωνιάτικη θαλπωρή με ιδιαίτερη, βελούδινη αίσθηση και συναρπαστική γεύση.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Κόβουμε τις γλυκοπατάτες και το κρεμμύδι σε καρέ και το πράσο σε φέτες. Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο τα κρεμμύδια μαζί με το πράσο, μέχρι να ροδίσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο και τις πατάτες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, σβήνουμε με το ζωμό και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά.
    Τέλος, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε τη σούπα με ραβδομπλέντερ. Διατηρούμε σε ζεστό μέρος.
  2. Για το Γαρνίρισμα

    Βράζουμε τα νιόκι. Γλασάρουμε τα βρασμένα νιόκι σε τηγάνι και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.
    Σερβίρουμε τη σούπα με τα γλασαρισμένα νιόκι, φρέσκο θυμάρι και λάδι μυρωδικών και με λάδι τσίλι για μια πιο γεμάτη γεύση.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού