+

Για το Ζωμό

Για το τελείωμα

  • Κουκουνάρι 20 γρ
  • Λωρίδες από ωμό κολοκυθάκι 10 τεμ.
  • Φύλλα βασιλικού 10 τεμ.
  1. Για το Ζωμό

    Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κολοκυθάκια σε χονδρές ροδέλες.
    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το σκόρδο, μέχρι να μαυρίσει και αποσύρουμε από τη φωτιά. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα κολοκυθάκια, σοτάρουμε και προσθέτουμε το νερό μαζί με το ζωμό μας. Βγάζουμε τη σούπα και την πολτοποιούμε. Την ξαναβάζουμε σε χαμηλή φωτιά και ανάλογα με το πόσο πηχτή τη θέλουμεπροσθέτουμε νερό. Ρίχνουμε μέσα την παρμεζάνα και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
  2. Για το τελείωμα

    Γαρνίρουμε τη σούπα μας με λίγα κομμάτια από τις ροδέλες κολοκυθιού, κουκουνάρι και λίγα φύλλα βασιλικού.
+